Sunday, March 6, 2011

Permata baru dalam family 'Auni



nama saye auni~~~ ahehehe saya budak baru dapat tengok awan dalam dunia ni~~~

Ha ni la cik Auni kesayangan aku...hehehehhe sangat comel budak ini..Tapi time ni aku snap muka dia letih sbb demam kuning..aish..sian gak dia ni..

1. lahir tak brapa cukup ari
2. bukan lahir normal..lahir operate..(eh ni bukan aku patut kesian kat akak aku ke?)
3. lahir2 je sminggu kena demam teruk...haih..sian ko cik auni..

takpa2 nanti paksu bawak auni jalan2 eh..auni besar cepat2 bole geng ngan paksu..:D tapi yang bestnya dia ni lahir2 je kaki dah panjang...badan halus tapi kaki panjang..so bagus..nnti bole jalan seiring ngan paksu~~

aku pun sgt excited bila dapat ahli baru dalam kuarga aku ni..aku pun tatau napa..mak ayah aku? telah2 la...first time aku tgk ayah aku yang garang nya tahap kalau singa dok sebelah dia pun singa lari tone down terus..sangat lembut je...ahaha at least distract ayah aku dari rambut aku..wahahahahha

10 comments:


  1. المهندس للتسويق الالكترونى
    شركة تنظيف بالرياض
    شركة تنظيف منازل بالرياض
    شركة تنظيف واجهات بالرياض
    شركة تنظيف مجالس بالرياض
    شركة تنظيف مساجد بالرياض
    وايت شفط بالرياض
    شركة تنظيف قصور بالرياض
    شركة تنظيف مسابح بالرياض
    شركة تنظيف فلل بالرياض
    شركة تتنظيف شقق بالرياض
    شركة تنظيف خزانات بالرياض
    شركة دهانات وديكورات بالرياض
    شركة مكافحة حشرات بالرياض
    شركة تسليك مجارى بالرياض
    شركة عزل اسطح بالرياض
    شركة عزل خزانات بالرياض
    فنى كهرباء بالرياض
    شركة تركيب سراميك ورخام بالرياض
    شركة تركيب نجارة الباب والشباك بالرياض
    شركة ترميم المنازل واعمال البناء بالرياض
    شركة كشف تسربات المياه بالرياض
    شركة نقل اثاث بالرياض
    شركة تنظيف بالدمام
    شركة تنظيف مساجد بالدمام
    شركة تنظيف منازل بالدمام
    شركة تنظيف واجهات بالدمام
    شركة تنظيف مجالس بالدمام
    شركة تنظيف قصور بالدمام
    شركة تنظيف مسابح بالدمام
    شركة تنظيف فلل بالدمام
    شركة تنظيف شقق بالدمام
    شركة تنظيف خزانات بالدمام
    شركة دهانات وديكورات بالدمام
    شركة تنظيف بالرياض
    افضل شركة تنظيف بالرياض
    افضل شركة تنظيف فلل بالرياض
    افضل شركة تنظيف شقق بالرياض
    شركة تنظيف سجاد وموكيت بالدمام
    شركة مكافحة حشرات بالدمام
    شركة تسليك مجارى بالدمام
    شركة عزل اسطح بالدمام
    شركة كشف تسربات المياه بالدمام
    شركة نقل أثاث بالدمام
    شركة تنظيف بخميس مشيط
    وايت شفط الصرف الصحى بالرياض
    شركة شراء الاثاث المستعمل
    المهندس
    المهندس
    المهندس

    ReplyDelete
  2. Perkenalkan, saya dari tim kumpulbagi. Saya ingin tau, apakah kiranya anda berencana untuk mengoleksi files menggunakan hosting yang baru?
    Jika ya, silahkan kunjungi website kami http://kbagi.com/ atau www.facebook.com/kumpulbagi/ untuk info selengkapnya.

    Di sana anda bisa dengan bebas share dan mendowload foto-foto keluarga dan trip, music, video, filem dll dalam jumlah dan waktu yang tidak terbatas, setelah registrasi terlebih dahulu. Gratis :)

    ReplyDelete
  3. Ankara'nin en iyi kurye sirketi olan
    kurye ankara hizmette
    sinir tanimiyor...

    ReplyDelete

  4. Another informative blog… Thank you for sharing it… Best of luck for further endeavor too. For more information visit k2 spice

    ReplyDelete
  5. Perkenalkan, saya dari tim kumpulbagi. Saya ingin tau, apakah kiranya anda berencana untuk mengoleksi files menggunakan hosting yang baru?


    thanks for sharing...
    สูตรบาคาร่า
    goldenslot casino

    ReplyDelete
  6. Ankara merkezli sıramatik sistemleri kurulum ve teknik destek hizmetleri
    siramatik Türkiye'de hizmet ve faaliyetlerini sürdürmektedir.

    ReplyDelete