Tuesday, November 17, 2009

happy 22nd birthday to me


hahahaha..agak lonely disini bila tgk post neh kan..? hmm tapi sebenarnya aku menyambut hari aku masuk ke umur yg cantik..ofkos! 22 thun..dah 22 tahun aku idop kat dunia neh eyh..apart from that aku jgak sambut 1 benda yg genap jgak! dah 2 tahun aku single..yea~ hehehehe takpe jgn isau aku takkan jadi gay punya~ hehehehe harap bila aku cecah 22 tahun neh aku boleh pay attention kat mak ayah aku dgn lebih lagi..hope derang tak payah nk susah2 hati fikir pasal aku lg..more or less cuba nk jadi grown up la kunun ahahahha 1...2...3..MUNTAH~

sempena birthday aku neh aku nk waz azam birthday la~ heheh ada ker org wat azam birthday~ tatau la tapi ni la benda yg aku nk cuba kecapi dalam masa..hmm..masa..suke ati aku lah bila2 pun aku bole try kecapi~ hehehehehe

1. Blaja masak dgn lebih expert from my mum
2. Blaja handle dslr sikit2
3. Blaja cemana nk repair keta
4. Blaja nk men drum~
5. Blaja urus ladang (nama professional for jadi kuli kat kebun) ahahahha
6. Find a gurlfriend( maybe or maybe naaah...)

hehehehe entry kali ni mmg utk aku jer..tader org len hehehehe happy burfday to me mohd luqman..moga2 betambah gedung didarat kapal di laut!

3 comments: