Sunday, May 17, 2009

Slamat dtg kpd cik Shallot


hurm...heheh actually aku tak penah jumpa face 2 face pun ngan dia neh...tapi ari tuh rasa dia ada datang umah aku..trip nk p dating kat muzium katanya..GIlew g dating sambil tgk pameran warisan kat muzium...ganash! ahaha

ekceli...eceh..actually i started to know her druing ma 1st english camp(huh..ada byk ker englsh camp..lantak lah..) mamber aku minat giler kat dia neh tapi punya la minat sampai nk amek gbr dia time dak2 mpmmmmmmm... tuh perform pun takot..(ceh cakap org..aku pun penakot gak) aku pun step up and amek la gbr si dia neh..ahahaha...

tak byk aku tau dia neh..yg aku pasti dia sgt pandai lukis..sama cam Apa*....ahahaha and very cheerful yet creative gurl..ahhehehe and yg yakin dia PEnDek dari aku...ahahahahahah ada aku kesah...Cak Cak caK... ne way welkam eh cik shallot...aehehehe sorry aku curik gbr ko ltak dalam neh...takper..aku dah censored kan..tada sapa tau! kan radang kan...ahahahah

p/s: kalu shakespear tgk english aku..mau pengsan dia..ahahaha

7 comments:

  1. aku tak kessaaahhh..... cip cip cip =p hahaha

    ReplyDelete
  2. betul2..
    radang xtaw apa2 pun..
    radang baik..
    haha..
    luke2..
    nak tanya.
    Apa* tu sapa?
    kita kenal x ek?
    aku rasa cam penah nampak cik shallot nie..
    kat umah kita kan?
    yang aku hampir2 mendedahkan body aku yang sasa nie..
    mesti cik shallot x perasan kan?
    muahaha

    ReplyDelete
  3. ahahahhaa..aku pun tak kenai sgt sapa Apa*..mamalia berkaki lapan kot..ahahah

    ReplyDelete
  4. wah..
    gila r cik shaLLot..
    kapel ngan mamalia kaki 8..
    tapi daya tahan mata dia xtinggi..
    apabila mengantuk menguasai diri..
    jajat jadi mangsa..
    kih..kih..

    ReplyDelete
  5. hahaha..Adeh..

    ..aDE jUGAK YanG KenA bUAT RENdaNg biskut ni


    karanG...grrr...

    ReplyDelete
  6. haha..
    eh2.
    ada OraNG teRasa r...
    leK r.
    PeBAraNg eMo2..
    :P

    ReplyDelete
  7. ahahahahha...rendang biskut??? nak ciket..ahahaha ai jgn la marah..kang kami cabul apa* kang sian kat ko..ahahhaa

    ReplyDelete