Friday, May 1, 2009

BUkan nk poyo tapi ni lah yg aku ngah rasa~ ahahhaha~ (gila leleh)

Mengintai Langit
by Coco

Setiap hariku tulis

Yang Ku telah jatuh cinta

Tapi ku rasa bersalah

Tidak ku nyatakan ... padamu....

Adakah engkau merasa

Apa yang sedang kurasa

Kepada tancap asmara

Harapnya kau dah terima



Maafkan aku kerna menyintamu

Maaf jikaku tak padan denganmu

Tapi ku berjanji

Kau juita hati

Akan ku jaga hingga akhir nanti



Maafkan aku terus memujamu

Maaf aku yang terlanjur merindu

Didalam hujan renyai

Aku mengintai langit

Mengharap engkau akan setuju

Menyintai aku....



Menyanyi dan bisikkanlah sayang

Baiknya kau dalam jiwa

Tak tahan rasanya menanggung kasmara

Agar dapatku lelapkan mata...

Mengkhayalkanmu, bermimpikanmu sepanjang malamku...

8 comments:

  1. hu3..jgn hngt2 taek ayam dah,,,,

    ReplyDelete
  2. ahahah..thx for the advice yg menusub kalbu..tapi tuh lagu yg aku rasa masa skarang..tak da kaitan paper pun./.. @@" aahahahha

    ReplyDelete
  3. lagu ni ker??
    jiwang lah gemok!!!

    ReplyDelete
  4. wah serius jiwang giler...heheh

    ReplyDelete
  5. luke bukan jiwang r..
    dia gay..
    muahahahahhaha...
    kan?kan?

    ReplyDelete
  6. oi...korang bantai aku sorg eh...!!! ehehehhe alah jiwang pun at least tak selindung bout what I think kan?

    ReplyDelete
  7. erk?
    terselindung tak terselindung?
    hmmmmmm..
    tatau2.
    :D
    explain more?
    ;p

    ReplyDelete
  8. eheehhehe..tamau~ interpret sendiri~

    ReplyDelete